En dag med flyt

Igar gick allt bra! Jag ar sa otroligt imponerad av varat flyt!
Daremot fanns det alltfor manga saker som kunde ha gatt fel:

I Rivas, forsta bussbytet (av alldeles for manga) slange vi upp ryggsackarna pa taket och gar pa bussen som dom sager ska ga till San Juan, den ar smockfull. Da kommer det fram en gubbe och undrar om vi vill vaxla pengar vilet gor mig lite nervos. Fragar en kvinna om bussen verkligen gar till San Juan och far svaret att det gor den ju sa klart inte, utan den gar direkt till gransen. Fan! Ut ut ut samtidigt som bussen borjar rulla, nar vi kommit av fortsatter den rulla med vara vaskor kvar pa taket och vi far skrivka och sla pa sidan ett tag innan dom till slut stannar och slanger av vaskorna, great!

Nar vi nagra timmar senare val kommit ner till gransen ar vi forundrade att det inte ar nagon ko for vi har hort sa manga skrackhistorier om sex timmar i stekande sol-ko. vi traskar glatt ut fran Nicaragua och bort mot Costa Ricas grans. Det ar da vi ser den, kon. Tre timmar senare ar vi igenom, valdigt trotta och raddade av Jerry som kom forbi med lite mat till oss.
Precis innan vi ska ga in till passkontrollen star vi och pratar med en nicaraguan som ocksa ska till Liberia precis som oss. Han pekar pa en buss och sager att det ar den vi ska med men att den gar nu. Och nasta gar inte forran om en och en halv timme. Kalas!
Men pa nagot mirakulost satt blir den forsta kon full och vi blir beodrade fram till nasta fonster, plotsligt forst i kon, stamplar passen och kutar ut igen och lyckas fa bussen att stanna och slappa pa oss. Gött!!

Det sista bussbytet kunde ocksa gatt at skogen eftersom vi hade fyra minuter pa oss, bada behovde ga pa toa och man skulle dessutom kopa biljett innan, aven har lyckades vi stanna bussen pa vag ut fran hallplatsen. Dock hann vi inte kopa vatten men tankte att det gar nog bra, turen ska ju bara ta nittio minuter. Den tog tre timmar, vi bavade for vara liv minst tre ganger och var ordentligt torstiga nar vi kom fram!

Hittade Playa Tamarindos skitigaste men ocksa billigaste hostel och en thairestaurang, lycka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0