Vi gillar León. Vi kanske stannar ett tag. :)






Har bor vi nu. Bigfoot Hostel i León. Hela stallet har en lite alternativ stamning med sora harliga vaggmalningar och sma sota visdomsord och buddabilder pa toaletterna. We like.

Igar blev vi tva igen efter nagon vecka som fem. An sa lange kanns det skont och det ar sa sjukt mycket enklare att traffa nytt folk nar man bara ar tva.

León ar en riktigt stad sa vi har precis varit pa Ica. Bra kansla efter fyra dagar med stekt agg och tvivelaktiga tomater. I morse slog vi till o med pa stort med kopefrulle, det ar ovanligt! Det hela toppades med ett litet telefonsamtal hem till bror. Mys.

Idag ska vi pa aventyr!
Eftersom vi trots alla era avradningar anda har en stark snolangtan ska vi idag aka pulka! Men istallet for att aka i ner for apslatten i trettiominus ska vi aka ner for vulkanen Cerro Negro, i trettio grader - just de - plus! Skont och galet ska det bli.
Men forst ska vi traska de femhundra meterna upp vilket jag kanske inte ser fram emot riktigt lika mycket. Men men. Det kanske roligaste av allt ar att hela aventyret ska dokumenteras av Discovery Channel. Haha!

Vi gillar León. Vi kanske stannar har ett tag. :)

Kommentarer
Postat av: Lena

Vad spännande, var kan vi se detta? Om ni hade varit hemma kunde ni åkt i vatten, för nu smälter snön som bara det, älskar ni slask skall ni skynda er hem!

Lena

2010-02-26 @ 19:05:31
Postat av: Åre Jonte

Skönt att du har fått lindra din snöabstinens med lite pulkåkning Tove :)

2010-02-28 @ 21:35:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0