¡Vamos a Cuba!

Imorn bar det av till det otroligt underliga och lite skrammande cigarrlandet. Vi kom precis hem fran Wal-mart dar vi har bunkrat toalettpapper, tuggummin, godis och tval. De tva senare faller under kategorin for mutor. Cuba importerar namligen ingenting utan har bara inhemskt gjorda saker. Darfor finns inget godis och ingen bra tval. Mycket bra presenter om man vill halla sig pa god fot med folket som svaljer nastan lika manga andelser som fransmannen.
Det ska aven vara lite svart att fa tag pa internet dar borta sa det skulle kunna handa att vi inte hor av oss pa tio dagar. Vi flyger till och fran havanna och planerar att aven besoka Viñales och Trinidad.
viñales ska tydligen bara vara en liten by med en gata igenom. Darifran hoppas vi pa att kunna aka pa en ridtur och titta pa solnedgangen och ata picknick. Eller det ar i alla fall vad vi har hort. I Trinidad ar det vackra strander och dar tankte vi mest battra pa brannan och dricka Cuba Libre. Men eftersom vi hittills inte har foljt nagra planer far vi val se hur Cubatrippen endar upp.
Valdigt typiskt oss glomde vi av tiden i onsdags och darmed blev det ingen Salsakurs. Men det gooor ju inget. Vi ska ju till Cuba! En och annan cigarr ska man val aven forsoka sig pa..
So long!

Kommentarer
Postat av: Pappa HB

Så spännande-Kuba! Observera o reflektera o njut en cigarr efter salsan. Finns något som heter rom också, tror jag.Ett litet sms kan ni ju kosta på er.

Sköt om er!

2010-01-24 @ 09:15:44
Postat av: Lena Sundqvist

Ha det så kulpå Cuba, vi var där för några år sedan, Havanna fantastiskt. Varadero var semesterorten, men bara för turister - såg att stranden var ratad som en av världens vackraste i någon tidning. Tar lång tid att resa runt på Cuba, liftare fanns då i varenda gathörn och vägskyltar saknades - liftarna visste vägen som ofta ledde till deras hem.... Kram Lena

2010-01-24 @ 15:59:53
Postat av: Eva Leire

Så bra att ni kollar läget på Cuba - så kan ni rapportera till Emma som åker i början av mars. Lite sol o värme hade inte skadat, idag åkte skidbyxorna på när jag skulle cykla till jobbet. - 10 grader är sådär kul, toppt med att växeln har fastnat på 1:an. Vi hörs/Kram Eva

2010-01-26 @ 23:47:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0