Duvor och sol pa plaza central

Idag fordrev Lott och Tott tid med att titta pa duvor pa torget nere i stan. Duvor kan faktiskt vara mer underhallande an man tro. I synnerhet den stora pilska duvan som sprang (japp, costaricanska duvor flyger inte, dom springer) omkring och letade efter ett lampligt parningsoffer, men han var nog inte sa popular for alla bara sprang ifran honom hela tiden. Eller sa ar det bara en del av ritualen, vem vet, sa lange orkade vi inte stanna.

Det ahr varit mulet hela formiddagen och sa plotsligt nar vi satt dar pa torget och huttrade (inte sa mycket for att det var kallt utan for att vi precis tryckt varsin glass) sa kom den, solen! Vilken harlig kansla nar man kanner hur hela kroppen tinas upp och liksom blir mer levande.
Sa jag kan ju forsta att ni dar hemma ar lyckliga i solen just nu (eller ja, inte just nu for den har val gatt ned vid det har laget) eftersom solen bara var borta tjugo timmar har inkl natten innan den kikade fram igen.

Hur firas solens aterkomst dar hemma? Nagot speciellt som star pa schemat?

Kommentarer
Postat av: Eva Leire

Vi här i Lund längtar efter påsk o Torekov! Det känns faktiskt som om våren är på väg - solen skiner, vintergäcken ruskar lite på sig o snön smälter. fast på natten fryser det igen. Men bara att känna solen i ansiktet gör att jag mår bättre. I kväll, i mörker, fick jag med Matts på en promenad Fäladen runt-det var helt stjärnklart. Och kallt.

Som ni märker händer det inte så förfärligt mycket just nu, vi får nöja oss med att läsa er och Emmas reseblogg. Suck.........Kram Eva

2010-03-03 @ 21:53:55
Postat av: Anonym

I Göteborg har vi också haft en vår vinterdag. vädernyheterna på TV kallade det för 5:e årstiden. Ena stunden smälter isen för att i nästa åter frysa. Det är glashalt här runt på gatorna. Vi aktar oss för långa promenader. Eva och jag har packat inför helgens skidåkning i Hemsedal. Det lovas massor av sol kryddat med en kall morgon. Det skall bli kul att ta den alpina stilen och vila sig ner för backarna och åka liften upp. CrossCountry resan mellan Oxberg och Mora krävde mycket mer energi. Men det var en rolig erfarenhet. Kan rekommenderas. Fridens Pappa B

2010-03-03 @ 22:30:13
Postat av: Muebles Costa Rica

Thanks for shared this very good post.

2011-06-13 @ 23:20:57
URL: http://www.muebles.co.cr/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0