Quepos..?

Vi blev ju som sagt lite trotta pa San Jose, eller i alla fall trottnade den alltid sa lattuttrakade Tott, Lott hade nog klarat att traska runt ett tag till. Sa traffade vi en Hollandsk tjej (faktiskt samma tjej som Lott rymde ivag med igar) som skulle till Quepos. Quepos skulle tydligen ha en nationalpark, well, let's go then!

Sa vi betalade och hoppade pa bussen, att det skulle ta tre timmar och att vi skulle vara tvugna att aka tillbaka till San Jose imorn igen bekymrade oss inte ett dugg just da. Pa bussen kom vi fram till att det kanske skulle vara en bra ide att kolla upp var detta Quepos egentligen ligger. Jag tankte mig nagonstans upp i bergen i mitten av Costa Rica och Lott trodde det var pa den karibiska kusten. Sa fel vi hade! Vi var namligen pa vag ner till den pacifiska kusten.

Under de fyra och en halv timmarna som bussresan tog (trodde ni verkligen att den skulle vara i tid, vi ar i centralamerika!) blev vi mer o mer nojjiga, vart skulle vi hamna? Det kan ju inte sluta val och dessutom borjade Lott klaga pa att hon hatar att aka buss och fick det aven att lata som om det bara hade varit min ide att lamna San Jose och, ehm, tryggheten dar (vilket ju till storsta del stamde). Sa kom vi fram! Och det var inte vilken liten skithala som helst, det var en liten skithala med livemusik, mycket trevligt!

Sa vi har precis kommit tillbaka till det mycket trevliga hostlet Stormunnade Grodan som vi bor pa, (vi har pool, de ni!) efter middag med vara tva nya kompisar fran Irland och Holland. Tjejen fran holland bor vi med och det ar aven henne vi ska till nationalparken med imorn. Break a leg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0