Tänk att ni fortfarande har vinter hemma..

Inte ens en vecka kvar till svensk mark. Stört. Det är lite delade meningar om det där med att åka hem, men en sak är vi i alla fall överrens om, vi hade kunnat stanna i Santa Barbara länge till, vilken härlig stad!
Dagarna har helt ärligt mest gått åt till att shoppa. Lite för mycket. Men vi tycker att det lite är grejen med USA, det där med shopping alltså. Och så äter vi yoghurt glass, minst två gånger om dagen. Dom har ett underbart ställe här som heter Yoghurtland, vad annars? Där man tar en kopp, man häller upp sin glass själv (det finns säkert femton smaker) sen går man över till fruktdelen, tar en massa frukt och jobbar sig till toppingsavdelningen och kan eventuellt bli väldigt besviken om man har för lite plats i koppen kvar (vilket egentligen inte borde vara möjligt med tanke på hur stor den minsta storleken är) och toppar för fullt med allt man kan tänka sig och sen lite chokladsås på det, heaven!
Idag har vi vår sista dag i SB. Mads är ledig och vi ska chilla omkring. Har tagit en ofrivillig sovmorgon och ska snart äta frukost. Det blir fine frukost för att fira att bror har blivit med kort:). Grattis!
Sen ska vi till hamnen och stranden innan det kanske blir restaurang kväll. Det hade varit mysigt.
Imorn tar vi bilen (vi har bil! en fin silvrig corolla som går hur bra som helst att köra, automat är som en leksaksbil) längs med kusten ner mot Newport Beach. Vi tar kustvägen och cruisar förbi Malibu, Santa Monica, Venice Beach, Long Beach och Hermosa Beach. En mycket angenäm tripp. Annat än E20!
Det blir en eftermiddag i Newport innan vi beger oss till Anaheim och Disneyland med vår vän Dave!
Jag pratade med pappa igår. Han sa att det fortfarande låg tjugo centimeter snö i trädgården. Det är sjukt. Vi tycker synd om er. Här är det tjugofem grader plus och svenskt sommarväder. Tänk vad underbart det kommer bli med sommar snart, de måste ni ju längta efter där hemma!

Kommentarer
Postat av: Pappa HB

Ni vet ju vilken musik ni ska ha i bilen under lilla trippen. Beach Boys på hög volym, stilla körning, och lite Moody Blues om ni kan få tag på, då blir det mumma:-)

Idag småregnar det och plockar gott på snön, tyvärr ligger det en hög på närmare metern i trädgården så det dröjer innan rosorna ser solen igen, men vägarna är rena. De stora alltså, Påvelundsslingan är 1500 m skridsko och trappan ner till Staregatan är rodelbana. Jag ska bli först att cykla i en rodelbana, enmans. Skeleton på engelska, ganska roligt tycker jag. He, he vilket d-a skelett har man kvar efter en sådan tur nedför berget. Engelsmän är lite efter, det har jag alltid sagt.

Give my love to California!

2010-03-19 @ 08:21:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0