Vamos a Costa Rica!

Sa nu ar det klirrat och klarrt! Vi har biljetter till Costa Rica, tvarsom vad jag sa pa telefon igar sa kommer vi inte alls aka dit och sen forsoka ta oss hem, det visade sig namligen att Mexicana inte tycker om turare dom vill ha turochreturare, darfor var det billigare att flyga dit och tillbaka an att bara flyga dit. Sa pa onsdag lamnar vi Mexico for en fyra veckorstur till Costa Rica, Nicaragua och Honduras.

Forst pa tur star en veckas surfande i Santa Teresa pa stillahavssidan. Underbart!

Men forst aker jag och Lott ut till Isla Mujeres nagra dagar medan Sanne ar i Merida och pa onsdag mots vi alla upp pa flygplatsen for vidare aventyr!

So long!

Kommentarer
Postat av: Pappa HB

Kära ungdomar. Jag beundrar er såååå, som står ut med denna hemska tillvaro. Varmt i luften och blött i vattnet, för att inte tala om den hemska musiken som...........................är alldeles underbar!

Vi har det bra, vi här bak i vintern och det kommer mera snö i morgon.

Skotta, skotta på er.

2010-02-06 @ 18:41:10
Postat av: Eva Leire

Det är svårt att hitta så mkt nytt att rapportera härifrån Lund. Vad sägs om derby Lugi-H43 - kan det vara ngt?? (Det var det inte, LUGI förlorade o spelade kass handboll). Matts tog en tur till Torekov för att kolla att inte rören frusit sönder.Det har de nog inte, tror vi. Och i morgon skall vi jobba igen. Kramar Eva

2010-02-07 @ 20:53:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0